Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Ravenloft #124799 üzenetére

    Szerintem gyorsulni fog az avulás. Egyfelől: több gépet lehet eladni, ez a cél. Másodszorra: brutális lett az új NV sorozat, gyagyára verték a régi karikat teljesítményben amihez nyilván jönnek a zabálós játékok is.

    A meddig az a kérdés, amire senki és soha nem tud választ. Milyen felbontásban, milyen beállításokkal milyen játékokat akarsz futtatni. Jobb esetben 2 év múlva tudjuk milyen játék lesz, de azt, hogy min és hogyan fut maguk a fejlesztők sem, mert jobb esetben még most kotorják össze a csapatot hozzá, nem, hogy tudják futtatni és tippelni mit fog felzabálni az engine.

    Asztaliban ez levetítve most egy 2K-ra korrekt, FHD mindenképpen jó kártya. Most. De ha azt nézem 9 hónapja 74k-ért adtam el a GTX960-at, most meg lassan éri a felét, az jól mutatja mennyire megy a söprés. Natívban tutira elég okos beállításokkal 1 évig minden AAA-ra. 2 év múlva szerintem medium lesz a max a stabil minimum 20 fps-hez. Utána meg jön a kivénhedt gamer gép szindróma, amikor kapkodunk a levegő utána, ismerős érzés, mikor a 9600GT-s karival voltam a falu keménye akkor is 2 év után nagyon kezdett megzuhanni az élet.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák