Új hozzászólás Aktív témák

  • helltp

    aktív tag

    válasz Khelben #125266 üzenetére

    Nem kell végtelen teljesítmény, ahogy nem kell kifejezett strapabírás sem (sokat hordozom a gélpet, de vigyázok is rá, kopóalkatrészeket meg cserélek magamnak). Egy 2. gen i5 + 520mx kombinációm van egy asus k53s képében, ami nem egy kifejezetten strapabíró cucc, már 6. éve, ez egy jó SSD-vel nekem elegendő teljesítményt nyújt, és kellően "masszív" is. Abban bízam hogy fejlődött annyit a technológia hogy azonos hőtermelés mellett kaphatok erősebb gépet ahol mondjuk HD felbontás mellett nem low beállításokon fut az Overwatch hanem medium beállítások mellett. Ezeket az igényeket figyelembe véve sincsen semmilyen választásom?

    Olyan nekem sajnos hogy lehetetlen küldetés, nincs. A mostani laptop haldoklik, kénytelen leszek záros határidőn belül cserélni, több pénz nem lesz rá, várni pedig nem fogok tudni, mert munkaeszköz, valamit kénytelen leszek használni. Nem várom el, hogy az utódja minden igényemet teljesítse, de szeretném azt a gépet megvenni majd ami a lehető legkevesebb kompromisszummal a lehető legjobban megközelíti a kitűzött célt, viszont magamtól ezt tapasztalatok nélkül és a téma aktív követésének hiányában nem tudom kiválasztani. Ezért kértem a ti segítségeteket.

    Egyébként valakinek van tapasztalata az említett Acer-rel? (Swift 3) Nagyon megtetszettek ezek a könnyen hordozható aluházas ultrabookok, és teszteket nézve ez nem is tűnik túl forrófejűnek viszont nem is túl drága.

    [ Szerkesztve ]

    Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...

Új hozzászólás Aktív témák