Új hozzászólás Aktív témák

  • Amatőrke

    újonc

    Sziasztok, notebookvásárlás előtt állok, de sajnos nem olyan nagy a keretem, viszont találtam több, papíron jó gépet, mégis végigolvasva a topicot leteszek inkább róluk (gondolok itt az Asus X szériájára).

    Erről a gépről nem nagyon láttam itt hozzászólást, viszont olvastam egy tesztet, ahol a melegedést említették, mint fő gondot, hátha valaki már találkozott ezzel a géppel és tud róla mondani valami bíztatót, hogy mégis megérné belefektetni a pénzt:

    http://radium.hu/acer-aspire-e5-f5/acer-aspire-e5-575g-5668.html

    a másik pedig ez lenne:

    http://radium.hu/acer-aspire-f5-573g-56xc.html

    amennyiben ezek nem túl jók mégsem, vagy probléma lenne a burkolattal/összeszereléssel, tudnátok ajánlani valamit hasonló kategóriában?

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül
    (2) A gépre szánt összeg forintban? 240ezer Ft
    (3) Felhasználás? filmezés, netezés,játék
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Overwatch, Battlefield, Watch Dogs 2, medium beállításon is megfelelne, tekintve az anyagi keretet, nem számítok többre :)
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? ebből tudok engedni, TN is lehet akár
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? havonta 2x lesz hordozva kb.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows, csak 8as ne :D
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Igazából nem tudom, hogy mennyire fontos az SSD,ha nagyon kell a játékokhoz, akkor szerintem kisebb is elég. HDD 1 TB elég, úgyis ebben a kategóriában ekkora tárhellyel árulják általában őket. Mindenképp Geforce videókártyát szeretnék bele, és ebben az Acerben, a másodikban szimpatikus a 4 GB-vel dolgozó 940MX
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Szeretném, ha nem gagyi műanyag lenne, lenovoval már nagyon megjártam egyszer ez miatt, igaz az 140ezres kategória volt.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) nem szeretnék használtat, valahogy idegenkedem tőle, és általában max 6 hónap garanciát adnak rá.

    Előre is köszönöm a segítségeteket! :)) :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák