Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Dexar007 #125657 üzenetére

    Azt te tudod milyen a lottó faktor az életedben, ezt senki sehogy meg nem mondja. Volt olyan hiba nálam, ami előtte 19 évig semmilyen noti/asztaliban nem jött elő. Lap kuka, garin kívül lett volna 85k+ÁFA.

    Amit tudok: minél többet eladott, minél gyakoribb, minél informáltabb hátterű /community/ és környezetű és lehetőleg nem nagyon friss/baromi régi gépet kell venni. Hogy egy gémer, épített, 4 éves gép melyikbe tartozik, amit grátisz itthon sosem forgalmaztak és egyébként is pinduri darab van a placcon a többi sorozatoshoz képest... hát-hát.

    Rémtörténet meg van ezerrel sajnos, még sorozatban okádott drágább masinákhoz is vannak olyan dolgok amikkel szívhatsz. Kapásból: x200 szalagkábel törés CCFL-es verzsön. Egy időben mikor magyar pénztárca szintbe kerültek a gépek ölték az emberek a privátos ládámat, hogy kéne szalagkábel/javítani kéne. Normális minőségben pedig nem volt hozzá, csak bontott, ami meg hát volt, hogy bírt 1 hónapot dettó, mert azt is nyírta a keret. Abból a notiból pedig raklapszám volt a placcon és utángyártós/OEM is volt rá, csak az is pocsék minőségben. Én biztosan nem mernék beleugrani. Kis privát gépemben is az a jó, hogy 3 márka tizensok fajta kijelzőjét eszi meg, kasztnija 3 generációs, akkuja 6 modellben is ugyanaz és minden van hozzá hegyekben. Nem is sírtam most, 8k volt a gyári akku, 7k egy billzet, 12k egy FHD IPS kijelző és hasonlók. Ezt ilyen gépnél soha nem tudod eljátszani.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák