Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt27xy

    csendes újonc

    válasz Khelben #126811 üzenetére

    Kelben: fém vagy műanyag? Nekem tökmindegy, nem szépségversenyre megy a laptop. Egyébként az acer külseje a műanyag ellenére is szerintem szebb, mint az asus-é a fedlap tekintetében. A billentyűzeti rész már az asus-nál szebb. De véleményem szerint az, hogy valami fém, vagy műanyag a kinézetére nem egyértelműen pozitív vagy negatív.
    A hűtés minősége már fontosabb dolog, csak azzal nem tudok mit kezdeni, hogy 43 fokot mértek a billentyűzeten. Lehet, hogy ez valakinek szempont, aki a laptop saját billentyűzetével játszik, de számomra tökmindegy. Az már mondjuk szempont lenne, ha azt írtad volna, hogy egyiknél 70, másiknál 80 fokos lesz terhelés során a proci vagy a vga. Ennek majd megpróbálok utána nézni, mert szerintem a 80 fokra melegített eszközök 2-3 évnél tovább nem fogják bírni (egy 150-200e ft-os laptopban). Tehát ott tényleg számítani lehet arra, hogy egy szép nyári estén, nem sokkal a garancia lejártát követően kukáznod kell a notebookot.
    Az asus magyar szervizét nem ismerem, ahogy a csehet sem. Nekem első körben egy cseh szerviz szimpatikusabb a magyarnál:). De azt be kell ismerni, hogy a csehek messzebb vannak. Ha az a 2 nap szempont míg kiviszik és visszahozzák.

Új hozzászólás Aktív témák