Új hozzászólás Aktív témák

  • B-Clone

    aktív tag

    válasz Pacee87 #130758 üzenetére

    A Nitro és az Omen teljesen felejtős gyakorlatilag ugyan azoktól szenvednek mint a GL Asusok.

    Én biztosan a Dell 7567-et választanám, 4k kijelzővel mert az IPS, ráadásul nem is rossz darab. Az Y720 is egy elfogadhatóan sikerült gép. Itt a szerviz az ami nagy fekete ló és ami miatt én nem szívesen vennék lenovo terméket de akinek van ideje gari miatt heteket emailezgetni annak beleférhet.

    A Predatorról sajnos sok tapasztalatom nincs de az alapvetően egy teljesen más kategória is mint a kettő. A 1060 Teljesítményben majdnem a duplája a 1050 TI-nak is.
    Egyszer volt alkalmam tapicskolni. Igazából frankón össze van rakva, nem melegszik, nem recseg ropog masszív az egész cucc.

    Viszont egy batár nagy 4 kilós dög túlon túl gaer dizájnnal és ez nekem már a szó szerint cipelhetetlen kategória. Ennyiből már lehetne asztali is.
    Valamint szerintem a kijelző nem méltó egy közel 600 ezres géphez.

    ovics

    Igen, a linkelt gép teljesen jó választás ennyiért meg most pláne.

    Zsombor7777

    Semmi esetre sem ajánlanám azt a gépet. A Legion Y520 megfelelője Aceréknél pontosan ugyan azokkal a kabaréba illő szarvas hibákkal.
    Silány minőségű az egész cucc.
    7300 HQ és 7700 között van cca 300mhz órajel különbség. az i7 4 mag 8 szál, az i5 4 mag 4 szál. Ez játék során semmi különbséget nem jelent, a 7300 is elég a 1050ti mellé. Fogyasztásuk hasonló szóval a melegedésük is.
    Ha csak játszanál és nem fontos a kijelző minősége, márpedig a VX-ben lévő ips-nek csúfolt panel siralmas, akkor a legolcsóbb ajánlott választás a Dell 7567. Mondjuk azt sajnos nem tudom, hogy a full hd változatban is van -e 1050 ti viszont a kijelző hiába TN gyakorlatilag semmivel nem rosszabb mint a VX-é (és ez nem a Dell-nek dícséret.)

    Anyagra, összeszerelésre, hűtésre sokkal jobb a Dell, plusz 3 év frankó hazai gari van rá a 2 év Cseh
    helyett.

    Kaci84

    Asus N551 - N552 ips változata. 230 - 240k körül már beléjük lehet botlani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák