Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz _Smooth #130765 üzenetére

    Kijelző számítani fog, nekem 2 hétig ment a fülrágás, kellett is moncsi a gép mellé.

    Tuti felállás, családban lévő tanuló tesó építészeten illetve hasonló megkeresések után. Kisebb gép, amit tud vinni, sok akksi idővel. Monitor mellé albiba/koliba, mert hibaá veszünk 15" gépet, az is kevés, akkor meg minek hordozza azt a nagy bumszlit feleslegesen.

    ProBook 430 G4 IPS-el, mellé monitor. SSD a 195k-s konfigban 120-as azt duplázatnám, meg mellé apróról egy szépséges 22-24"-os Dell moncsit rendesebb panellel és mesterig el fog ketyegni szépen.

    1-2 házijuk van ami durva és renderelnek a gépek rendesen, de emiatt most tartani egy 4 magos szörnyet felesleges. Max leadják oda akinek van asztalija vassal és egy este alatt kitolja.

    Ja és RAM, gyanúsan fel kell menniük 16GB-ra majd, 13 gigás vackokat csináltam húgomnak legutóbb, pedig 2. éven van. Mondjuk ez nyomtatás miatt kellett. Meg vegyenek sok nyugtatót, agyrém mennyit makettezek én is helyette.

    Amúgy írtam fentebb, egy 10 éves T60-on is simán megcsinálják a kisebb terveket, szóval ez az egyetem és laptop dolog addig érdekes, míg nem a bukott kreditet kell fizetni és eladni a gépsasokat :DDD

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák