Új hozzászólás Aktív témák

  • OverKiller

    tag

    Sziasztok!

    1-2 napja kezdtem el nézelődni a notebook-ok között, és van pár érdekes megfigyelésem amit nem tudok hová tenni, és ha bármiben tévedek, kérlek javítsatok ki, mert még én sem vagyok túl jártas a mobil eszközökben. :)
    Tehát. Többnyire a 100-140eFt-os kategóriát néztem, de csak bepillantásból ha volt fent PH!-n drágább, azt is megkukkantottam. A tapasztalatom az az, hogy a legtöbb Core i3-i5 processzor mellé GeForce GT szériás videókártyát raknak, ami csak nekem tűnik túl gyengének, vagy tényleg az is? (A gyenge az relatív, ezért úgy kérdezem, hogy egy ilyen GT 530M körüli kártya képes lenne felvenni a harcot egy Diablo III-mal alacsony grafikán, vagy egy NFS:The Run-nal?) Csak azért gondolom ezt, mert 128 bitesek ezek a szériás kártyák, de bármit néztem, még a 310.000Ft-os VAiO laptopba is az volt. :)
    A "másik oldal" (AMD APU-ja) pedig ahogy néztem videókártyába elég erős, mert összedolgozik a CPU videoprocesszora és a GPU, viszont ott meg a CPU-t néztem, hogy elég karcsú. (A core i3 sandy bridge erősebb volt nyers pontszámokban mint az A8-3510MX)
    Tehát eléggé elbizonytalanodtam, hogy akkor most mégis mit vegyek?
    (Mégegyszer megjegyzem, hogy ezek nem kijelentések, hanem feltételezések, amire keresem a válaszokat, és ezért is írtam ide!)

Új hozzászólás Aktív témák