Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Dißnäëß #132252 üzenetére

    Húha, hát ez így elég sok érdekes meglátás és elképzelés, csak sajnos megint van egy világ az ember fejében meg van a valóság.

    És hát a jövő bárhova nézünk, a 4K, nemhogy 4, de szerintem a következő 8-10 évre simán, tekintettel arra, hogy 4K fölé már hiába akar majd menni az ipar, értelme nem lesz sok (max fal méretű motyóknál), content is alig van még 4K-ra is, nemhogy többre... szóval én a 4K-t elég beton trendnek látom jó időre.

    Ebbe már 2 éve is belement egyik haverom. Dacol, vett másik monitort, mert a 4K-val eléggé szopóágon van sajnos. Lesz is egy darabig. Ezért vettem 2.5K-s monitort. Tökéletes is lesz 3-4 évig.

    Namost, ha veszek egy notit 260 +/- körül, akkor be is b*na, ha az elkövetkező 4-5 évre, míg tuti jó lesz még nekem, nem tudna 4K-t 60Hz-en kezelni.

    Ha te mondod. Csak nem te diktálsz :N

    Még egy szaros 4K movie-nál is ott izzadna a CPU én meg pislognék, hogy aha, tök jó, hogy beletoltam horror pénzt egy PS-től kezdve elég sokmindenre használható kicsit már bicepszes laptop-ba és megakasztja egy vacak movie ? :N

    Hát bármikor csinálok neked olyan felfújt mkv-t, amibe bele fog halni akármilyen laptop, 250k-s dolgok főleg. Ha beletolod a horror pénzt a PS-es szakmába, akkor nyilván sokat is keresel rajta, amibe belefér az, hogy laptopra is kiadd a sok pénzt és cseréld is, ahogy halad az idő. Ez van. Akinek nem tetszik a villanyszerelés sokkal lassabb, faternak rengeteg cucca megvan 10 éve :K

    De ha 2 év múlva rámszakad Aladdin összes kincse és egy 30-as 4K Eizo-n akarom folytatni a PS-ben a retust, akkor sem fogok bekakilni, hogy lám, kidobtam az ablakon rahedli lóvét aaa.. mire is ?

    Addigra a gépedet 150k alatt fogják dobálni az aprón vagy lentebb. A rahedli lóvét már kidobtad a vásárlásnál.

    Persze sokan abba a hibába esnének, ha így járnának, mint Aladdin, hogy észnélkül menni vásárolni, kidobni a meglévőt, cserélni, bla bla bla, de nekem a kényelem is fontos, nem akarok percenként laptopot vásárolni, a PC-s kábeldzsungelből meg már elég, úgyhogy most tisztítom le a saját lakásomat is, környezetem is, mindent, kicsit minimálba elindulva és ebbe a képbe a desktop mini ITX gépem nagyon jól ki tudom váltani egy ilyennel.

    Ha a 2 év a te viszonylatodban percek akkor bele sem merek gondolni, hogy esetleg vámpír vagy és ezer évig élsz. A 4-5 év a jelen piaci helyzetben egy álom. Az 500k-s fapad hardveres üzleti gépekben is. Egyre inkább ott tartunk, hogy plafon 3 év, de inkább 2 év egy nagyobb ciklus, ami után fizikailag is szétesik minden, amit veszel.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák