Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Matete #132434 üzenetére

    Mint sorstársad vagyis most már ex: amit akarsz nagyon-nagyon rossz ötlet.

    Továbbá mivel mindent akarsz így öszvéred lesz, nem hordozható géped. Főleg nem jó géped. Gondold át, pörgesd meg megint nem-e fekszik be egy konzol vagy bármi egyéb kombó. Sulira, tanulásra gémer noti a legrosszabb amit tehetsz. Baromi sok embert láttam már vagy kipörrenni egyetemről emiatt vagy szívni aztán 100k bukóval fél év után eladni, mert kellett egy gép aminek volt akksi ideje és hordozható volt.

    Gabrielsen:

    De ha nem az y510 és nem az Erazer,akkor mi?

    Némi keretnövelés és minimum 2 évvel fiatalabb, nem ennyire komplex és brandesebb noti.

    mint írtam elvárás az hogy

    Nekem is voltak elvárásaim, hogy elkezdtem a motoros a jogsit, hogy micsoda paripát veszek és 400k-ból. Elmondtam ezt egy kereskedőnek az pedig kisírta a szemét ;]

    Tesztek alapján nem veszünk procit. Amihez neked kell, arra veszünk procit. Van elég szépen hasítós barátom még a régi korszakból mikor én is toltam, ő minden ilyenre legyint. Trackpad és számológép procival kifújja az orromat. Ilyen árban legyen kevesebb elvárásod, vagy kalkuláld bele, hogy ezek a gépek napról-napra élnek és ha gond van, akkor annyit költesz rá amiből jóformán még garis, évekkel újabb gépet vehettél volna, kisebb hőtermeléssel, jobb akkuval, jobb alkatrész ellátással a kövi 1-2 évre amíg meg élni fog az is.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák