Új hozzászólás Aktív témák

  • ZiD

    tag

    válasz Khelben #135078 üzenetére

    Sziasztok,
    Itteni ajánlás(ezúton is köszönöm :R )meg olvasgatást követően megrendeltünk, illetve azóta át és birtokba vettünk egy Fujitsu Lifebook A557-et, ebben a konfigurációban. Szerencsére még kicsit olcsóbb volt mint most :)

    Amire a választ írom, abban szerepel egy teszt, amivel kapcsolatban pár dologra "írnék". (és itt jegyzem meg, hogy nincs tapasztalatom, összehasonlítási alap csak a céges laptop, egy Lenovo Thinkpad 440, nyilván nem egy kategória)

    - Kinézet: nem is annyira vészes, mint a leírás alapján gondoltam, az előbb említett cégesnél semmivel nem rosszabb(1 apróságot kivéve, az SSD-nél kis "lukat" leszámítva) Teljesen elfogadható, csajoknak pár matrica, és done :)
    - hűtés: csak úgy, hogy be volt kapcsolva, ezen felül nem ment semmi, már bekapcsolt a hűtés. Nem nagyon hangosan, de az asztali PC-hez szokott fülem azért bőven kihallja. Kicsit másra számítottam.
    Anyaghasználat, minőség terén azonban kicsit vitatkoznék.
    - összecsukott állapotban a kijelző feletti rész egész könnyen benyomható.
    - a billentyűzet alatti takaró lap(ha jól írom) pedig mozog, és nem is egy síkban van, és a billentyűzet merevítése is elmarad a Thinkpadtól, bőven. Maga a billentyűzet ezeken kívül jól használható.

    Összességében viszont, minden másban hozza amit reméltem tőle, a kijelző tényleg nagyon frankó, gyors mint a veszedelem(szűz op rendszerrel SSD-vel persze legyen is), és remélem általános felhasználásban hosszú ideig hű társ lesz. Aki szintén hasonlóra keresget, részemről - egyenlőre - abszolúte ajánlott, a fentieket figyelembe véve.

Új hozzászólás Aktív témák