Új hozzászólás Aktív témák

  • johnny82

    őstag

    Hali!

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? akár azonnal, de ha számítani lehet nagyobb akcióra black friday-en, vagy máshol, akkor később (lehet erre számítani?)
    (2) A gépre szánt összeg forintban? 160-170K a plafon
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) - office, fhd filmek ne szaggassanak hdmi-n
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem lesz játék
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? matt, nem is a kijelző mérete számít, hanem a súly. Dell Latitude E6530-t váltana, könnyebb legyen jóval.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem nagyon
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) mindegy, win10 előny
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? ssd kell, vagy garivesztés nélkül lehessen bele rakni. Tárhely nem kell nagy, 128-as elég.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) webkamera kell, minél jobb üzemidő akksiról előny, hdmi kell.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) leginkább használtat szeretnék venni garanciával, de most nem igazán találok az igényeimnek megfelelőt.

    Most itt tartok: HP Probook 430 G4.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák