Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz .nodi. #137046 üzenetére

    mért mondanék le a vásárlói jogomról. amit ettől a cégtől veszek minden termékre ugyan azon jogok vonatkoznak.

    Román cégtől vásárolsz. Az oldal és a nyelv a magyar. A jogaid ott érvényesek és azok amik ott élnek. Minden más max EU-s szinten megy. Ha még sosem volt dolgod fogyvédelemmel, örvendetes. Elárulok egy titkot: még rendes magánszemélyre szóló, lekövethető, biztos forrásból származó cuccokkal és mélytorokra szoktam évente legalább egyszer. Te most országokon átívelő szívásra indulsz. Sok időd lehet.

    ha náluk vásárlom ezt meg és lemondok pár jogomról akkor bármien termék megvásárlásakor amit tőlük veszek lemondok. nekem ez nem áll össze.

    Így, hogy kifejtettem, talán már megvan az összkép.

    "A gond, hogy azt hiszed olcsóbban kapsz gépet, pedig egy frászt, mert a billzet és lokalizáció miatt ezek eleve lentebbről indulnak a hazai piacon." akkor mutass olcsobban ilyen gépet itthon. xD mert javasolt gép 140k tól indult. az hol olcsóbb?

    Képtelen vagy szöveget értelmezni, erre mindegy mit írok.

    a garancia érvényesítését meg a cégnek kell intéznie akitől vettem vagyis ez esetben emag. nem nekem kell xy nal üzletelgetnem. itt köztem és köztük jön létre szerződés nem pedig xy nal. xy van az embagal az meg legyen az ő gondja ne az enyém.

    Hoooogyne. Ahha, igen. Nagy a káosz ahogy nézem. Rengeteg olvasásra lesz még szükséged a témában, mert jelenleg ahogy nézem nagyjából ott tartasz, mint azok, akik a szlovák átáfázott gépeket veszik meg átprintelt billzettel itt a Dohány utcából, aztán amikor kapnak csereigazolást nem tudják beváltani.

    De ismét jelzem: a döntés a tied. Kikupálod magad a témában és rászánsz 1-2 napot, instant elhiszed nekem amit írtam vagy beleugrasz a gépsasba. Választhatsz :K

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák