Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz hallador #137367 üzenetére

    Egyetértek a gondolatmenettel, de az ócsárlás részével kevésbé; ne bántsd a magyart, mert elég az, ha önnön magunkat ostorozzuk folyamatosan és kivetítjük a nagy kerek világra, hadd fájjon mindenki másnak is.

    Valamint az is fontos lehet, hogy azért a magyarokban a minden ingyen faktor benne van erősen ez nemzeti sport, hogy a gyártó fizessen ha már te veszel valamit?
    Ez régi kgst piacos berögződés, csak nem mindegy, hogy egy 10 Ft-is szovjet villáskulcsról van szó, vagy egy több 100 000 Ft-os notebookról.

    Na, ez azért nem egészen így működött. Régen alig lehetett beszerezni dolgokat és a minőséget keményen meg kellett fizetni az akkori bérekhez képest, de a dal még nem a "tervezett elavulásról" szólt. Az értékmércéhez járulhat, hogy akkoriban még hatnapos iskola és munkanap volt a legtöbb ember számára.
    Viszont ha egyes berkekben tényleg így ment, hogy ingyen kapták meg a dolgokat, akkor nagy mázlisták vagy spílerek, netán rablók voltak; egy kristálypalotának beillő inkubátor külvilágtól elszigetelt lakói.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák