Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz Rickeffe #138099 üzenetére

    Mert egy játékos gépet nem arra terveztek, hogy napi 8 órát menjen. Abba előbb utóbb belehal valami belül. A külseje meg nem olyan anyagból van, ami bírja a hordozást, azt hogy néha nekikoccan ennek-annak, mínuszból beviszed a párás szobába, stb. Ezek a dolgok hamar nyomot hagynak a gépen, rövidítik az élettartamát, megnövelik az esélyt a meghibásodásra.

    (#138101) Ezustroka : az árak naponta többször változhatnak, hol itt olcsóbb, hol ott. Simán lehet, hogy jövő héten meg máshol lesz a legolcsóbb a gép. A két gép a memórián és az ssd-n kívül ugyanaz

    (#138102) ak26bago : Fujitsu A557 lenne jó neked, de fogalmam sincs, lehet-e egyáltalán bárhol még kapni. A másik ötlet a BJ001 kódjelű HP Pavilion, az is IPS és megfelel a felhasználásodra. Ha lemondasz az IPS-ről, akkor van még aHP Probook 450 G5 is.

    (#138103) Tibi09: érintőképernyős gépet irodai munkára nem nagyon fogsz találni. Ha találsz valahol ennyiért Dell Latitude 5580-at, akkor az jó választás lehet. Pl. Persze nem felel meg minden feltételednek, de memóriát, ssd-t lehet utólag is betenni, míg rendes kijelzőt és strapabíró házat nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák