Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli2310

    újonc

    Sziasztok!

    Notebook vásárlás előtt állok, és valószínűleg a HP márka lesz a befutó. Viszont a típusokkal nem igazán vagyok tisztában: a 250-es, a Pavilion és a 15-ös sorozatban (Essential) is van hasonló hardver-adottságokkal rendelkező (proci, mem, kijelző, háttértár); a házon és az árcédulán kívül mi a lényeges különbség köztük? Melyik a jobb? I5-ös procival, FHD-vel, SSD-vel melyiket ajánlanátok inkább?

    Szintén HP-s kérdés: sok forgalmazó árul IPS kijelzősként gépet, a HP lapján viszont ezek 80%-ára SVA-t írnak. Utánaolvastam, de az SVA általános Standard Viewing Angle jelentése a HP-nál Scalable Visual Arrayt jelent. Most akkor ez IPS vagy nem? Ha nem, akkor mennyivel jobb-rosszabb?

    És az utolsó: nagyon szép (persze ízléstől is függ) billentyűzetkerettel árulják a gépeket: hófehér, színátmenetes, faerezetmintás, kőzetmintás... ezek a fényes festések mennyire tartósak? Most egy ezüst Asus-t nyűvök, de sajnos már több helyen a fekete műanyag ház látszik. Érdemesebb inkább festetlen fekete keretest keresni?

Új hozzászólás Aktív témák