Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz smallmer #138827 üzenetére

    Apple gépben évek óta, kb 2 - 3 éve nem nagyon cserélhetőek az alkatrészek, ha jól tudom.

    Az újabb modellekben már nem triviális bárminek a cseréje.

    Envy gépet én nem javasolnék szívesen.

    Az m-es processzorok sajnos nem alkalmasak semmilyen komolyabb munkára, mert hát azokat inkább csak irodai munkára tenyésztették ki a hosszabb üzemidő miatt. Ezek a processzorok nagyon keveret fogyasztanak.

    A 2 magos i5 napi szinten jól használható. Az i7 is.

    De ha Te programoznál, akkor a 13,3" és a nagy felbontás nem lesznek haverok. Ott a 1600x900 még elmegy, de a full hd ilyen képernyő méretnél már nem annyira lesz kényelmes.

    Ha nem használtál Mac-et azt ugyanúgy meg kell tanulnod mint bármi mást, és ugyanannyit fogsz vele szenvedni, mint bármilyen más operációs rendszerrel az első időkben.

    Meg kell határoznod mit szeretnél programozni, mert vannak ugyan cross platformok, de ha tegyük fel Visual cuccokat, akkor annyira a Mac nem lesz jó neked, de ha webet, C,C++-t akkor bármi jó lehet.

    Viszont inkább ajánlott erre egy valamilyen üzleti gép. Vagy legalább 15"-os masina, amin kényelmesen láthatod a karaktereket.

    Persze ezek csak alaptanácsok voltak, szerintem ezt gondold át.

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák