Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz RzRz #139225 üzenetére

    Nehéz dolog. Gyártanak kimondottan tervezésre gépeket, de azok kb. 600k-tól indulnak. Akkor képzeld el, hogy milyen gépet kapsz ehhez képest 250-ért. Elég durva kompromisszumokat kell kötnöd, elsősorban minőségben, strapabírásban, billentyűzetben. Ha nem ragaszkodnál az újhoz, akkor neked is javasolnám a HP Zbook 15-öt, amiből most láttam legalább hármat a laptopszalonnál. Az a fent említett 600k-s gép, amit 3-4 évesen megkapsz 200-ért. És még mindig tudja azt, ami miatt 600-ba került újonnan.
    Nyilván ha valakinek nem pálya a használt gép, akkor marad az új, abból is a belépő szintű játékos gép, mert abban van megfelelő erő ahhoz, hogy elvigyen egy 3d tervezőprogramot. Jelen esetben a 200k-s kategóriában a HP Pavilion és az Acer Aspire 5 a két ajánlott gép, mindkettőt lehet kapni négymagos processzorral (8250U), de ez nem keverendő például a Zbookban lévő 4 magosokkal, mert ezek energiatakarékos processzorok, tehát nem tudnak akkora teljesítményt nyújtani. VGA témában pedig az MX150 elérhető ennyiért, ami szintén belépő szint. Utána kell nézni, hogy ez a hardver megfelel-e az igényeidnek, az összefoglalóban találsz tesztoldalakat erre vagy kell keresni archicades fórumot.
    Ha nem kell kimondottan 3D, akkor pedig a HP Probook 4-es sorozatát kapod meg ennyiért, ami valamivel jobb minőség és jobban bírja a mindennapos használatot, mint az Acer és a Pavilion.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák