Új hozzászólás Aktív témák

  • Droid_

    tag

    Üdv!

    Mostani laptopom lassan 4 éves lesz, annó 140 ezer magyar forinttért vettem. Nem mostanában, de úgy egy éven belül szeretném lecserélni. Maximum egy éven belül, de inkább korábban, tehát abszolút nem égető a kérdés, de szeretném körbejárni a témát rendesen. Kis háttérinfó, hogy telefon fronton inkább a csúcsandroidot preferálom, ott szerintem túl túlárazott az iphone. Viszont most komolyan kerülgetem a Macbook Aireket. Kicsit vonz, hogy legyen egy apple cuccom, részben nyilván a branding miatt, nagyobb részben viszont ki szeretnék próbálni valami új rendszert, valami mást.

    Tehát akkor ez elvárások:
    -6-12 hónap múlva
    -300ezer forint környéke
    -felhasználás szintjén játékok abszolút kizárva. nekem tökéletesen megfelel a leggagyibb integrált videókártya. word, ppt, excel, spss, internet. a legkomolyabb igénybevétel a fullHD youtube videó lenne. Viszont szeretném, hogy ezeket tökéletes rendszersebességgel hajtsa végre, évekig. Ennyi pénzért nem szeretnék a word megnyitására 2mpeket várni.
    -kijelző szinten csak 13,3as jöhet szóba
    -szeretnék könnyű, jó akkuidős ultrabookot, a mobilitás elvárás
    -nyilván csak ssd, de elég a 128as is
    -csak az új
    -szeretném ha minőségi cuccokból lenne összerakva és nagyon szép, letisztult lenne. mint egy air :D

    Szerintem ezeket az igényeket tökéletesen tudja a legolcsóbb air, amibe 300ezerért bele lehet már futni. Le tudtok erről esetleg beszélni valami windowsos géépel? Ehhez amúgy egy nagyon komoly kijelző lenne csak elég. Nagyobb felbontással, érintőkijelzővel, hasonlóan szép designnal és anyaghasználattal. Van ilyen?

Új hozzászólás Aktív témák