Új hozzászólás Aktív témák

  • tecsu

    addikt

    válasz hallador #139297 üzenetére

    "Ok, ugyan én nem játszok, de azt a 20 éves notebook tapasztalatból tudom, hogy a notebook nem játékra való, ezt azért én is leírtam párszor, az egy dolog, hogy alaphelyzetben az emberek lehetőleg ingyen akarnak játszani, vagy esetleg e Dell fizessen még érte, de azért ha valaki játszani akar notebookkal, akkor az úgy 600 000 - 2000 0000 Ft között van. Az az nem 250 000 Ft-nél mert azért szart kapsz, ennyi, na ha ezt az emberek nem értik meg, akkor azért ne a topik gazda legyen a hülye, mert a magyar mentalitás még 1960-ban van."

    Abszolút egyetértek, illetve ez nem is egyetértés, hanem evidencia. Annyiban viszont tévedsz, hogy ez nem magyar sajátosság. (Valamiért te szereted degradálni/lefitymálni a magyarságot - nem előszőr teszed -, de ez nem az én gondom.) Ugyanez megvan más országokban is, nálunk anyagiakban jóval gazdagabb országokban is, pl. Angliában. Most nem fogom ecsetelni, milyenek az angolok (bizony, még a magyaroknál is rosszabbak) vagy más népek, a lényeg, hogy az "átlag ember", a "demokratikus" csőcseléket alkotó potenciális szavazó buta és igénytelen minden nép esetében, akit a marketing meg a politika úgy vezet éppen, ahogy szándékozik.
    Ha nézel külföldi fórumokat, akkor láthatod, hasonló szintű problémák vannak ott is.
    Ismerek olyan angolt egy warehouse manager-t, aki PlaySation-exluzív játékok miatt vett konzolt. Néhány nap múltán jött rá, hogy amit vett, az a nagy konkurencia (XBox) és visszavihette volna cserélni, de végül nem tette. A legtöbb általam ismert supervisor a helyesírással és a számtani alapműveletekkel nincs tisztában, de ismerek mérnököt, aki ugyancsak hadilábon áll egyszerű fejben-számolással.
    Egy mechanikai mérnök úgy vásárolt tévét, hogy éppen le volt árazva (már a megjelenéstől) egy noname tévé, csak nagy volt meg fényerősen villogott. Miután többször visszavitte javíttattni, tőlem kért tanácsot vásárláshoz. (Tőlem, akinek két évtizede nincs tévéje.)
    Egy vetítőgép konnektora nem volt felkacsolva, amit azután vettünk észre (kíváncsiságból megnéztük mi a baj), amikor emiatt elmaradt az előadás...
    Akinek pénze van és feljebb akar kötelni, az Apple-t vesz, majd csodálkozik, hogy rossz, de a paramétereket nem érti, meg azt sem, hogy miért nem kompatibilis a TB-kábel az USB-vel stb.
    Otthon, Magyarországon ebből a szempontból értelmesebbek az emberek. Ez az átlag. Kivétel mindenhol van, természetesen, Talákoztam nagyon intelligens angollal is, magánsulikba járt - azért. Sajnos az általános angol oktatás csak butít (még jobban, mint a mindinkább szétcseszett magyar).
    No mindegy. Ma okos ember, ha kicsit lazábbak az erkölcsei, a többség hülyeségéből él meg - egyre jobban -, és ezt bármely országban megteheti.

    https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw

Új hozzászólás Aktív témák