Új hozzászólás Aktív témák

  • buherka

    addikt

    válasz nyaflaty #140363 üzenetére

    Rossz hírem van...
    Ahogy a Topikgazda írta ne is erőltesd ezeket az autós töltőket mert ha gémerkedésről van szó, akkor nagy cumi lesz. De még az ületi gépekhez sem jók igazán. Ilyen konzumer szutykokat még el-el visznek, de ahhoz sem ajánlott.
    Ha van egy ütősebb VGA a notiban, akkor simán beszippant 100W+-ot a gépezet. Ezt a teljlesítményt csak egy megfelelő 24V/220-as inverterrel fogod tudni előállítani. Nem szabad pl. 12V/220-as invertert sem eröltetni mert az csak 5A-os. Hiába van ráírva hogy 300W leadására képes...kamu sajnos a legtöbb. Csak 24V-os invertert nézzél ami minimum 400W-os és ebből is egy megbízhatóbb márkát. Pl. INTELLIGENT. Ez 15A-os és mind a két akksit fogja használni a vontatóban. A ventit sem állandóan pörgeti, csak ha megterheled. Ezek az olcsó 12V-os inverterek állandóan elpukkannak és kilövik a biztit jó esetben. Rossz esetben végleg megdöglenek. Ha jót akarsz magadnak, akkor megfogadod a tanácsom, mert tapasztalatból írom ezt. ;)
    Még annyi hogy egy csatlakozó fej átalakítót kell venni a 24V/220-as inverterhez mert ennek is 12V-os szivargyújtó csatija van. Amit ugye a 24V-os csatlakozóba nem tudsz bedugni mert az minden fülkében szabványszerűen kissebb, ez egy +900Ft-os tétel. Lényeg hogy egy 12V/24V-os csatlakozó átalakító kell.

    Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Új hozzászólás Aktív témák