Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz mohitook #140593 üzenetére

    Figyelj, a tesztelő annyit lát, hogy jó esetben 2 - 3 hétig, rosszabban 3 napig van nála a notebook, na most ez olyan dolog, hogy 2 hétig veszettül fasza a cucc, de 1 év múlva már nem lesz az. Miért? Mert elkezded használni elkezded nyúzni elkezd elhasználódni koszolódni kopni. És akkor már nem lesz majd mókás. A tesztelő ennyit lát. De aki használja 1 éve nem csak ennyit lát.
    Akik ajánlják neked a notebookot, azok több éve, több típussal találkoznak és nem csak 1 hétig, miután kibontják a csomagolásból.
    Az ár olyan dolog, hogy Magyarország egy ilyen szerencsétlen piac, hogy miért azt hagy ne fejtsem ki, már megtettem sokszor. Csak annyi amire Magyarországon nincs tömeg igény arra nincs igény. Ilyen egyszerű.
    Ha pedig valami picit is speciálisabb dolog kell, akkor az pontosan úgy működik mint a 40 éve 3 - 6 hét és 5*-ös ár. Mert hát csak. Ne keress logikát. Nincs.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák