Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz csaba1203 #143602 üzenetére

    Nem hirdetés! Nem is téves!
    Magyarországot felejtsd el, sehol nincs, nem csak világ piaci szinten, max, akkor, ha a 2rule márka eladásait nézzük majd meg 2 év múlva.
    1. A laptopmag a Purch Group lapja, ami New York-i székhelyű. USA-ban a Lenovo és minden más is igen jó supporttal rendelkezik, hogy miért? Mert ott beperlik a Lenovo-t, és ha nem cseréli, akkor nem veszik meg ennyi. Mert megy a híre, nem mint nálunk, ahol azt nem tudják eldönteni az emberek 80 %-a, azt sem tudja eldönteni, ha elé teszel 6 sportmárkát, ha nem hallotta a tv-ben nem is létezik, vagy hamisítvány, csak a pipa, meg a 3 csík lehet a márka, na nincs ez máshogy a notebookokkal sem.

    2. A Lenovot kitiltotta az angolszász világ a (Kanada, USA, Izland, GB, Ausztrális, Új-Zéland), ezekben az országokban, a Lenovo kapaszkodik, hatalmas adományokat ad, nem egyszer ad ingyen állatklinikáknak, vagy alapítványi iskoláknak ingyen eszközöket.

    3. USA egy harmad államában több Lenovo termék megy el egy év alatt, mint Magyarországon 2 év alatt.

    4. A Userek nyugatabbra mivel 400 $-ért meg tudja venni, amit Te 160 - 200 000 Ft-ért, és 1000 $-ért meg tudja venni, amit Te 500 000 Ft-ért pont le fogja szarni, hogy 1 évnél tovább megtartsa a gépét, mert a fizetése harmadáért vesz egy év múlva egy újat.

    5. USA-ban van fogyasztóvédelem, Magyarországon, meg a szokásos mindenről pofáznak, miközben kb szar sincs. Nem akar átverni a kereskedő, nem is ért hozzá, a magyar sem, csak a magyar van annyira seggfej, hogy előadja, hogy igen. (Lásd Probook esete). Most jót feltételeztem, ha rosszindulatú vagyok, akkor hazudik, ami azért nem lenne meglepő, mert 30 éve ezt csinálják. Szaktudás nem több, mint az USA-ba, cserébe rosszindulatú is.

    Szóval, ha ezt USA, vagy Japán, vagy Ausztrál, vagy Kanadai szemmel nézed, akkor igen ez a lista valid.

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák