Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz pete_21 #148648 üzenetére

    A ProBook alaphelyzetben Munkára van gyártva, asztalra elsősorban. Hordozásra korlátozottan alkalmas. A Csuklótámasz tényleg préselt alumínium, kb ennyi fém van benne, ja meg a zsanér belseje. A billentyűzete lehetővé teszi a jobb gépelési ergonómiát.
    A kijelzője matt, és a full hd verzióké IPS.
    A touchpadja "glass" ami elég jó.
    Valamint alaphelyzetben is elég jól bővíthető a gép. Magyarországon 3 év jótállással de 5 év is lehet, NBD ehhez a típushoz nem vehető meg, mert nincs ilyen care pack opció.

    A Pavilion sem rossz, de azért az nem munkára, mint inkább multimédiára van kihegyezve, van kb 10 színben, meg nagyon csilli a kijelzője is, kérdés mennyire használható. A Gari általában más besorolásba esik, mint a ProBook esetében. Mert a HP legalábbis Magyarországon megkülönbözteti, UK-ban viszont meg kell venned a megfelelő Care Pack-ot hozzá, hogy úgy is kezeljenek, mint üzleti ügyfelet.

    Persze a kollégák megmondják, majd, hogy a Pavilion miben jobb vagy rosszabb.

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák