Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz bl4ze #149303 üzenetére

    Ezeknek a vége a dokkoló szokott lenni vezetékes nettel. Vagy whitelist-mentes bios és valami rendes wifi karit teszel egy business classba. Plusz nem utolsó sorban nézheted a csoda kártyákat, ha mondjuk a konstrukció egy vödör csavar és mondjuk a fedlapban elhalt az egész. Asus N-G tulajok 551-es szériából tudnak mesélni. Hiába van jó kártyád ha minden más szemét. Jah, meg driver. Az sem árt.

    Vannak ennél fentebb is kártyák, csak 1 komponens miatt 500k-s dolgokat venni merész. Én ha nagyon kell akkor írt bios és régebbi gépre szavazok.

    sabrinho: Jó tudni, hogy van ilyened. Rossz látni, hogy ennek ellenére sem megy. Azt főleg, hogy személyeskedésekbe kell átcsapni, miközben nem én álltam bele a betonba.
    Azért, mert fontos dolog számomra a válasz, hogy megértsék az emberek, hogy ez itt egy ingyenes segítős topik. Ergo ha valaki csak az időt húzza, mert ő viszont ráér, akkor rabolja az időt másoktól. De tényleg elengedtem, már csak magamat próbálom megnyugtatni, hogy talán értünk el valamit 20000 karakterrel. Ha nem, elfogadom, évek óta szélmalomharc van a nem létező gépek és igények nem kiszolgálásával.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák