Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz sabrinho #149323 üzenetére

    Ez mindig is így volt sajnos, hogy az alkalmas, ajánlható gépekből volt a legkevesebb, főleg a képernyő miatt. Eleve nézd meg, hány kapható jó felbontással, IPS kivitelben, és matt felülettel! Ez a minimum egy - főleg grafikára használt - laptopnál a strapabíróság mellett. Régebben nem volt ennyi gond, mert egy rakás jó ThinkPad és Dell 130 körül baromi jó vételnek számított, ma ezek viszont a hulladék kategóriát jelentik.

    Újonnan azok a gépek, amiket már úgy-ahogy van értelme megvenni, eltolódtak a negyedmilliós kategóriába, és még így is túl sok szemét közül kell őket kiválogatni. Te ezek szerint még nem láttál szétmálló műanyag burkolatokat, meg olyan gyenge vázat, hogy billentyű lenyomáskor hajlik az egész gép az asztal fele, pedig sajnos ezek lettek manapság a "standard".

    A bringás témával tudnék érvelni megint: pár éve 130-ért egész jó felszereléssel (Deore szint) kaptál meg egy gépet (persze a teleszkópot leszámítva), ma ugyanez a 250 ezres kategóriába tolódott el. És még ott is teleszkópot kell cserélni, ha normális MTB-t szeretnél kapni végül, és nem egy orrnehéz, mozgásképtelen szart.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák