Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Traianus #152867 üzenetére

    Eredetileg a "srácok" szabadsága alatt nem akartam ideírni.
    Itt a topikgazda a G3-at a gyengébb anyagfelhasználás miatt nem szokta ajánlani, de érdemes visszaolvasni a keresővel. YouTube-on videon megnézhető a hűtés kialakítása, szerintem eléggé lefojtott ezzel a megoldással. Vékony gép, amely nem szellőzik kellőképpen, de ez csak a magánvéleményem. Lehet, hogy így is használható, legfeljebb hangosabb a hűtés. Személyes tapasztalattal lenne biztos kimondani rá az ukázt.

    Létezik 779_jatek_a_beleposzinten/bevezeto_kulso.html]Prohardveres bemutató a nagyobbik Dell G3 3779-ről. Érdemes beleolvasni a 99 hozzászólásba, amelyben van felhasználó tapasztalatából származó vélemény is. Meg lehet kérdezni akár az egyik bővebben író hozzászólót, G3 laptoptulajdonost, hogy azóta is hibátlanul működik-e a gépe.

    Néhanapján egyes boltosok is beszélnek marhaságokat, hogy nem bővítheti a felhasználó a gépét. Lehet, hogy emögött az is állhat, hogy jó pénzért a kereskedő szívesen bővíti. Lehetnek kitételek, de a legbiztosabb a Delltől megkérdezni, hogy mit szabad tenni a gépeddel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák