Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz darvak #15307 üzenetére

    Akadtak olyanok tavaly is. A kérdés az, hogy pl 20k felárat megér-e ez egy pentium ellenében. A válasz egyértelműen nem. Mikor +10k-ért kapunk i3-at meg jóval erősebb vga-t, a válasz a "hülyének is". Azt azért hozzátenném, hogy ilyen szintű vga-nál továbbra is a vga fog maradni a szűk keresztmetszet, nem a cpu. notebookban jó ez, de netto tudását nézve asztaliban 17-18k-ért 2x olyan erőset lehet venni újan. És még azok is elvannak egy 2.4Ghz körüli sandy pentiummal. Saját tapasztalat. Az, hogy egyes gamek kifejezetten lassúak only 2 maggal az meg azért van mert optimalizációt nem sokat láttak, pl GTA4. Na de ahhoz nagy felbontásra/részletességhez gt630/635 is édeskevés. HD-ban meg elpöntyörögnek kissé lebutítva már ilyen vga-n is.

    ducsekbence: Minden 2.5" SSD szerelhető laptopba. Esetedben a nagy kérdés az, hogy hány mm magas SSD-t tud fogadni a gép. Sokba csak 7mm-es fér, értelemszerűen olyanba vastagabbat nem rakhatsz. A standard SSD méret 9.5mm. Az említett SSD nem tudom milyen vastag, gyártó oldalán megtalálod. Azt meg le tudod mérni, a gépedbe milyet lehet rakni. 7mm SSD pl a samsung 830 széria.

    szerk: Tenken: Persze, hogy nem indokolja. Mivel notebook i5=i3 turboval. Turbo átmenetileg 1 v 2 mag órajelét hivatott megemelni bizonyos mértékkel, ugyanolyan 2mag+2HT kombó mint az i3. Spéci utasításkészleteket tartalmaz és jobb energia managementtel rendelkezik ugyan, de ez játék szempontjából nem releváns. Desktop real k_vad core i5 egészen más történet.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák