Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz use_r #15466 üzenetére

    Nulla support, és az anyaghasználat is eléggé tré..
    Sajna nincs.

    lanora

    Ez korrekt választás lesz.

    mjani1172

    A válsággépezet elég keményen beindult már egy ideje a notebook-oknál is. Fogyasztói társadalomban élünk. Nem az a trend, mint 10 éve, h időtálló, televasalt, törhetetlen notebook-ot adjanak. Minden gyártó törekszik arra, h versenyben maradjon, közben a vásárlók megkövetelik a minél durvább hardvert, minél kisebb pénzért.
    G580 egyértelműen consumer kategória. Továbbra is tisztában kell lenni vele, h itt nem lehet merev házra, csúcs minőségre számítani. Ebben a forumtopikban évek óta szerintem a legnagyobb az aktív notebook követők között az egyetértés. Továbbra is kitartok amellett, h mindent (gyártó, support - persze, negatív vélemény mindig van és lesz is, anyaghasználat, felületek, billentyűzet, zsanér, kijelző, összeszerelés, hardver, meghibásodás, bla bla) figyelembe véve, a G580 továbbra is az egyik legjobb választás, - ismétlem, a consumer kategóriában.
    Azt a PB típus nem ismerem sajnos, de a Dell-ről nem írtál bővebben. Milyen Dell-ről beszéltél?

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák