Új hozzászólás Aktív témák

  • Staradder

    tag

    válasz Multibit #156320 üzenetére

    Igen, de pont arra nem kaptam választ hogy az adott konfig ezzel a laptoppal típussal jól használható-e. Vagy maga az ami nem ajánlott vétel, mert szar a hűtése vagy gagyi valami benne.

    - Az új azért kell mert hosszútávra tervezem de modernebbet és valamivel gyorsabbat szeretnék videó megjelenítés terén a mostaninál, nem fix 60 fps-t hanem 15 helyet 30-at.
    A mostanin is elfutnak ezek a játékok csak van ahol leesik ez az érték 15-re. Ritkán játszok de bosszantó ez a dolog amikor igen. A komolyabb játékokra ott az asztalim. A programok meg nem igényelnek többet.

    - De szükségem van a 500 gb - 1 tb hdd mellé egy 240-es ssd beépíthetőségre is, nem kell benne lennie azt a szerelőm megoldja csak legyen lehetőség. Kell a hdd a filmek tárolására de tudom hogy kell a ssd a rendszernek és a játéknak. Bár ez az opció látom nem egyszerű, bár a mostani laptopom is tudja ez pedig ua. a olcsóbb kategória volt anno
    - A 8 gb ram szükséges de az is jó ha alap 4 gb de bővíthető
    - felbontásban jó ha tud 1080-at 15' kijelzőn a videók miatt de játék közben elvagyok 768-on is.
    - És nem hordoznám csak itthoni használatra lesz.
    Tehát ha van ezzel a cpu-val gpu-val van egy olyan laptop ami hdd-s és belerakható egy ssd akkor érdekelne ha 200 körüli akkor is de jó lenne alatta valamivel mert az ssd is plusz pénz lesz.
    Köszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák