Új hozzászólás Aktív témák

  • DVDHooligan

    csendes tag

    Sziasztok!
    Még 2017-ben vásároltam egy ASUS K501UB-DM042-es gépet, számításaimnak és igényeimnek megfelelt. Kapott később egy memóriabővítést és egy SSD-t is és ha a szerviz meg a beszállító meg a tetszőleges háttérhatalom nem szórakozna velem már tavaly október vége óta, akkor boldog ember is lennék. Viszont 2-6 hét helyett már ennyi ideje nem tudják pótolni a törött zsanért és a fedlap borítását... Jelenleg áprilist ígérnek.... Szóval kellene egy új gép. Ebben kérem segítségeteket. Márka igazából mindegy, ASUS párti voltam, de ha egy alkatrészcsere ilyen bonyolult nekik, akkor inkább....

    1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? ASAP, 5-10 napon belül.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 250-300 ezer forint
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Általános felhasználás, egy kis képszerkesztés, videó tömörítés, játék, általában 2+több éves játékokkal.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Játékokra példa: Stalker, Diablo3, Wolfenstein, stb, ezek a régin elfutottak szépen.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15-17', a többi passz, azért sok időt fogok eltölteni vele, legyen jó. :)
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem igazán releváns.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD+HDD, mindenképp, illetve min 8 gb RAM
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) -
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Új.

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák