Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz oreg0503 #158809 üzenetére

    Szerintem bármelyik lehet jó. Azt kell tudni, hogy egy-egy gyártónak/márkának vannak alsó - alsó/közép, közép, felső/közép és felső kategóriás termékvonalai, és vannak / lehetnek átfedések. Emellé még jön az általános (gyáreknekjólesz), az irodai mindenes, a bizniszmen villantós, meg az ITsnek szánt mindenre is űber gép. Meg a gamer vonalak. És itt is vannak / lehetnek átfedések, mert az üzletember is i7est használ 16Gb rammal, 512 SSD vel, meg VérPistike is, csak más a tálalás. Üzletember laptop vékony, aluház, vagy valami szép csiribiri karbon, vagy patent műanyag, VérPistike gépe meg lehet műanyag, színes betétekkel, karácsonyfa világítással, mert oda az kell.
    Szóval márkákon belül a neked való termékvonal megtalálása a fő feladat, onnan már csak meg kell találni a konfigodat.
    Dellnél az XPS a mindenre is fasza villantós, Latitude az ITs mindenes strapa, Vostro a jóféle irodai, Inspiron meg a gyáreknek jólesz.
    Lenovonál mindenféle IdeaPad asszem a belépő / középkategória, ThinkPad nál meg a T sorozat az ITs mindenes, X a kicsi, hurcolni való, kicsit villantós is, E asszem a belépő, a P meg R a fene tudja.
    Asusnál a VivoBook a villantós, a többit nem tudom.
    Acernál a Predator a hülyegyereknek való karácsonyfa, méregdrágán, a Nitro ugyanez, kicsit visszafogottabban, Aspire átlag irodai, TravelMate ha van még, akkor a mászkálós egyetemistáknak való menetközbenfilmnézős. Swift a villantósabb.
    A többi márkánál is megvannak ezek, a többiek talán kiegészítik.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák