Új hozzászólás Aktív témák

  • nikisayy

    csendes újonc

    Sziasztok!
    Korábban már kértem és kaptam is segítséget itt :R , az akkori gép közel 5 év után megérett a cserére. Az alábbi paraméterekkel szeretnék új gépet venni, ebben kérem a segítségeteket. Előre is nagyon köszi! :)

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Következő 2 hónapon belül.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 150.000 - 200.000 Ft, ideálisan a keret fölé nem mennék.
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Főleg böngészés, Steam játékok, dokumentumszerkesztés, filmnézés, néha PhotoShop használat.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Alapvetően Steam-en elérhető játékok, mint pl. az Oxygen not included, Don't starve, Worms... :D
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15", kb. mindegy, hogy fényes vagy matt, most matt van, de régen fényes volt, azt egy hajszállal jobban szerettem.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Keveset lenne hordozva.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Semmi vagy Windows, a Win7 jó lenne, ha menne rajta, de túlélem a 10-et.
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Legalább 1TB HDD, memória legyen versenyképes a következő 5 évre. :DDD Opt. megh. nem létszükséglet.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI mindenképp.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Újat szeretnék, van egy ilyen kattanásom, bár tudom, hogy jók vannak használtan is.

    [ Szerkesztve ]

    Niki

Új hozzászólás Aktív témák