Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    Szervusztok!
    Felesegemnek kellene egy laptop, netezes, tanulas, word, excel munkalatok, es maximum bongeszoben futtathato gyujtogetos, idoolo jatekok.
    Legyen megbizhato, lehetoleg birja sokaig az aksi es elvezheto legyen rajta a relativ sok doksi szerkesztes.
    Helyet, uzletet is kernek javaslatban!

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Minel hamarabb, nem ragaszkodom a karacsonyi ajandekhoz.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) Max 100.000 Ft. De elfogadom a javaslatokat ha ez keves.
    (3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén). Tanulas, word, excel munka, netezes, netes, bongeszoben futtathato gyujtogetos jatekok.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Bongeszos, gyujtogetos jatekok maximum.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Panel szerintem mindegy. De mondjatok meg ti. Merete, szerintem 17-es azert jo lenne, foleg a doksik miatt, sokat tanulna, irna rajta.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem jellemzo.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win.
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? USB 3.0 vagy gyorsabb legyen rajta, a tobbi a fentiek tukreben. (kulso USB-s HDD van adattarolasra itthon)
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Nem tudok rola.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Elsodlegesen uj. sosem vettem hasznalt arut, semmit, tartok tole, de ha valaki meggyoz lehet nem zarkozom el.

    Koszonom.

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák