Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz SeniorTilla #164317 üzenetére

    Történelem....

    3 évnél több gyártói garit melyik brand ad? A HP-nál max. 3 év van, többre bővíteni sem lehet. Aki 5 évvel hirdeti (ha jól tudom már azok is csődbe mentek, vagy valami ilyesmi) az is csak parasztvakítás volt, mert köze nem volt a gyártói garanciához. Tehát ennyi erővel bármilyen gyári 3 éves gépet megvehetsz.

    A HP a ProBook 4/600-as sorozat esetében a G5-ös modellcsaládoktól 400 -as sorozat esetében, és G4 óta 600-as család esetében hivatalosan árul 5 éves Care Packot minden business gépéhez, az EliteBook, és ZBook-ok esetében mióta létezik a modellcsalád vásárolható 5 éve kiterjesztett jótállás.
    Ezek 2017-ben jelentek meg, én 2018-ban vettem meg a Care Packomat hozzá (430 G5). Ez 3 éve így van.
    Ma már G8-nat lehet venni a ProBook 400-as sorozatból. Tehát ez sem ma volt.

    Amiről a kolléga ír a G2-es akciók , az a HP kiemelt akciója volt elsősorban kis vállalkozásoknak, de magánszemélyek is bőségesen hozzájutottak. Volt ilyen több akciója is a HP-nek.

    Igen a ProBookok alaphelyzetben 2012 előtt csak 1 azaz 1 év garanciával jöttek ki, és valóban 3 évre bővíthette a user, de 2014-ben megváltozott, 2017-ben, pedig a konzumer piacra is kikerült.

    Mondjuk azért a hamukázott török, meg örmény beszerzésű HP-ket, amihez adnak "hivatalos" HP garjegyet, azért leellenőriztetném a HP-val mert arra ki tudja...

    A konzumer vonalat meg nem ismerem, abban nem tudok nyilatkozni.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák