Új hozzászólás Aktív témák

  • felsatan

    tag

    válasz Tikakukac #164640 üzenetére

    De miért írjak a HP-nek? Komolyan érdekel....Vettem már pár számítógépet, de még sosem írtam az intelnek pl. hogy kitól vegyem a processzorát, ugyanígy autók esetében is. Ha tv-t veszek, azt is webshopból vásárolom és nem írok előtte a gyártónak.
    Tudom, ha "komoly" vásárló lennék, akkor elvégeznék előtte minimum egy informatika szakot és lehúznék pár évet a különböző gyártóknál, hogy megismerjem a gyártási minőséget, de én csak egy laikus építész vagyok, aki használ egy típust, ami megfelel neki, bízik benne és az utolsó pillanatban eszébe jut, hogy "hohó, de most vehetnék egy újabb példányt" és ezért segítséget kér egy arra hivatott fórumon.
    De hallador-on kívűl más még értelmeset nem szólt nagyon hozzá. Pedig tényleg érdekelne a ködösítésen kívül akár az is, hogy miért ne vásároljak onnan, amit linkeltem. Nem csak ott vannak egyébként ezek a gépek, de csak ott van mindkettő, így könnyebb összehasonítani...Én laikuként annyit tudok tenni, hogy megnézem a cégjegyzékben, amit meg is tettem, ha már ennyire szemet szúr mindenkinek :D Ott semmi gyanúsat nem találtam, 2012 óta megvan a cég, nem is 3 milliós tőkéel rendelkezik...ennyi. A többi érdemi infót itt próbáltam felszedni, de nem sok sikerrel...

Új hozzászólás Aktív témák