Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Tikakukac #165539 üzenetére

    Leírtam már, most leírom még egyszer: engem az bosszant, amilyen véleménnyel vagy a gyártókról, termékekről, kereskedőkről. Mindenki ipari hulladékot gyárt, mindenki lehúzós kereskedő, minden notebook sz*r, stb-stb szerinted. Ezerszer leírtad már, ismerjük a véleményed. Gondolj már bele: ha a gyártók, kereskedők, szervizek nem lennének, te most min írnád a kommentjeidet? Kőtáblán? Respect kellene, nem az állandó fikázás.

    Példát kellene mutatnod; néha megerőlteted magad egy darabig, de aztán megint kijön belőled ez a stílus, amit itt olvashatunk. Már nagyon elegem van belőle, ezzel nem vagyok egyedül, úgyhogy jó lenne, ha változtatnál rajta és megmaradna a topic szakmaisága. Egy rendes szakmai topicban helye van az egészséges vitának, de a te topicodban nincs. Csak az lehet igaz, amit te írsz le, aki ezzel vitatkozik az hülye, nem ért hozzá, vagy csak kereskedői szempontból van jelen és eladni akar. Ez nagyon nem igaz. Sok mindennel nem értek egyet amiket leírsz, és ennek hangot adok. Akkor is ezt tenném, ha nem kereskedő lennék. Ugyanolyan jogom van itt lenni, mint neked. Nem kereskedőként vagyok itt, arra ott a hardverapró, fizetett hirdetésekkel. Mivel nagyon régóta foglalkozom notebookokkal, a szakmai tapasztalatom és rálátásom alapján írom meg a véleményemet, és adok tanácsot. Akkor is, ha más márkáról van szó, nem csak a HP-ról.

    Hol tartana a világ, ha egy ember véleménye számítana csak, a többieké nem? Hála Istennek nem itt tartunk; az álláspontomat leírom ide is, ahogy leírták mások is, akik független PH tagok, és látják mi megy itt.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák