Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Sziasztok, haver kert meg, hogy nezzunk valami gepet a nejenek, eddig addig jutottunk, hogy talan a HP probook a jo otlet, de kivancsi lennek a Ti velemenyetekre is, megiscsak osszehasonlithatatlanul tobb tapasztalatotok van a temaban. Elore is koszonjuk! :R

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Mostanaban.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? - 300k koruli a plafon.
    (3) Felhasználás? - Kismama-nak kell lakasban rohangalos noti. Tehat teljesitmenyben nem kell sok, foleg net, film, zene, ilyesmi, viszont a jo kijelzo (lehetoleg IPS, FullHD), az akkuido (akar max fenyeron, netezes/filmezes mellett minimum 4-5 orat birjon, de minel tobb, annal jobb), es a kis suly fontos. Emellett nem art, ha birja, hogy sokszor van fel kezzel kinyitott allapotban saroknal megfogva, es 1 percet hordozva, aztan random feluletre ledobva.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - Nem lesz jatek.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - IPS, 14/15", FullHD.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Sokat, de csak lakason belul.
    (7) Operációs rendszer? - Win10, vagy OS nelkul.
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? - SSD, 256GB vagy a felett (nem kell sok hely), 8gb ram.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? - USB-C nem art ha van, ha toltest is tud felvenni, az bonusz, TB kifejezetten jo lenne, hogy ra lehessen dugni valami dongle-t kesobbi kenyelmes esetenkent asztali felhasznalashoz.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? - Erosen az uj gep lenne a preferalt, de ha abszolut nem jatszik ilyen gep ilyen arban, akkor a hasznalt is megfontolando, de csak mint utolso opcio.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák