Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz SeniorTilla #166500 üzenetére

    Senki. Csak Te se írj valótlanságot.
    A ZenBook egy mocskos nagy család a legolcsóbb szériáktól az ux 39x-es családig. És ugyan nem mindegyik felel meg a mil 810g-nek de pl az enyém igen.

    Ha jobban megnézed, akkor a kolléga által linkelt modell is tudja ezt... ZenBook 14 UX431

    Szóval ne akard megmagyarázni, hogy az Envy merevebb nem az. Van amelyik ZenBook-nál merevebb. De egy azonos árkategóriában lévő Envy és ZenBook között nem az Envy nyer ennyi.
    Kivétel a 13"-os ZenBook billentyűzete, mert a 14"-osé már jó. Valamint a Touchpad. Ennyi.

    Nem vitatkozás kérdése, hanem ez a valid.

    Az meg engem nem érdekel amit egy kereskedő mond bocs. 20 éve benne vagyok ebbe, és kb csak akkor csesztem rá amikor nem én néztem utána magam, hanem mondjuk amit "el akartak adni nekem" a tipikus magyaros átverésekkel.

    Végigmentem a szokásos trükkökön, mint vedd meg a Care Packet, lehetőleg attól a kereskedőtől, akinél a notebookot, mert akkor lesz érvényes, igaz, hogy a HP teljesen máshogy kezeli a dolgot. Ja és persze 10 napon belül mert csak... (ez ment 2007 - 2011 között ez volt a menő duma... )
    A persze beletesszük a HP memória (helyett) még a kompatibiliset sem, de persze HP áron. (ez bármikor, azóta tudjuk, hogy vannak cégek, akik tényleg tesztelt memóriákat is árulnak.. )
    Beleértve a gyári Caddy-s kérdéseket is, ami csak úgy 30 ezerbe került ami amúgy alaphelyzetben 10 000 Lett volna.... (Ez 2014-ig ameddig voltak ilyen notebookok)
    Meg a hozzánk ne hoz vissza, mert a szerviz... miközben kutya kötelesség átvenni. (engem mint vevőt mocskosul nem érdekel, hogy hogy oldja meg... ) (Ez ugye meg mostanáig, ameddig be nem vezették az EU-s szabályozásokat)

    Ja ezt kollektíve a komplett magyar piac...

    Nem haragszol, hogy nem annyira érdekel, ha valami olyat írsz amivel kapcsolatban nem nagyon van tapasztalatod, de azért Te eladtál bármit is.

    Bocs a bizalmatlanságért, csak annyiszor próbálták megetetni a hülyeséget, hogy leperegnek rólam ezek a dolgok...

    Te elintézed annyival, hogy szeretek vitatkozni, én meg a fentiekkel...

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák