Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Scaletta #167656 üzenetére

    Igen, jó hasonlat. A Lenovo konzumer vonal garanciája csak azok szerint jó, akik még nem próbálták érvényesíteni, ha baj volt. Akik már próbálták, azoknak kihullott a hajuk és azóta vérnyomáscsökkentőn élnek. Így számla nélkül nem is tudom, hogy a TMX egyáltalán szóba állna-e az ügyféllel.

    Az a gondolat is érdekes, hogy a HP refurbished gépek hulladékok és mondvacsinált garanciájuk van. De beszélhetnénk akár új gépekről is. Aki számla és papírok nélkül vesz ilyet, annak valóban lehet gondja a garanciával. Aki viszont számlával (nem 0%-ossal, mert az használtnál játszik csak, hiába hirdetik újnak, az használt gép), az nyugodt lehet. Akár a HP saját ügyfélszolgálatán, akár az eladó cégen keresztül, de érvényes a garanciája, és meg is fogják csinálni a gépét márkaszervizben. Ez a sok hulladék hibátlan új gép - pl. az asnew kategóriában - bontatlan vadiúj gép, ugyanaz mint amit a boltban megveszel, csak olcsóbb.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák