Új hozzászólás Aktív témák

  • drzozo

    senior tag

    válasz nutfile #172505 üzenetére

    A számozott indokaiddal egyetértek, a 4-estől függetlenül.

    Én az itteni ajánlások ellenére megvettem apámnak ezt a HP laptopot, mely egy 7 éves, hd kijelzős, szutyok Asus-t váltott.

    FullHD filmek nézésére, böngészésre szerintem teljesen alkalmas, egyáltalán nem lassú. Nézőpont kérdése, de a korábbihoz képest elég nagy upgrade volt.

    Kétségtelen, hogy anyaghasználatban vagy kijelzőben olyan, amilyen (pláne, hogy mióta Macbookot használok, nem követem a window-os gépek alakulását), de azért nem annyira vészesen rossz a helyzet, mint amennyire itt leírják.

    Értem, hogy anyaghasználatra lehet jobb egy pár éves üzleti, amiről nem tudod honnan van, nem tudod, hogyan használták, itt meg legalább fixen ott a 3 év garancia. Ha 3 év után meghal, kevésbé fog fájni lelkileg, mintha egy használt üzleti dobná fel a talpát 1 év után randomra. Tudom, eléggé le van sarkítva, de remélem értitek, hogy ő is, és én mire gondolunk.

    Ettől függetlenül persze elfogadom, hogy nem ajánlott (nem is kell meggyőzni erről, hogy miért nem az), magamnak én sem vennék ilyet, de arra, hogy valaki mozdulatlanul nézzen rajta filmeket és híreket olvasson (különösen arra figyelemmel, hogy előtte mivel tette ugyanezt 7 éven keresztül), elegendő(nek tűnik).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák