Új hozzászólás Aktív témák

  • Szajo

    őstag

    válasz arcitec #172839 üzenetére

    SSD-m van, nyílván semmi sincs ingyen de ha itt azt nézzük mit érdemes újban megvenni akkor 200 alatt egyáltalán nem ajánl senki olyan gépet mindegy melyik márka aminek jó a garija, használható processzor van benne, IPS kijelző. :DDD
    Tudom, hogy ezek a gépek nem egy "főnyeremények" de most egy használt intel 5. genes üzleti géppel nyomom és rájöttem, hogy hiába a strapabíró külső stb stb stb ha szinte alig viszem ki a házból, win 11 nem megy rá, elavulttá kezd válni, erre a felhasználásra meg nem szánok 200+ ezret laptopra sajnos.
    Egyszerűen azt érzem, hogy nincs egy "aduász" gép valamelyik márkán belül 150ezer környékén vagy az alatt amire azt mondaná valaki: Vedd netezős gépnek mert jó a szervízháttér jó erre a célra viszont ez meg ez amivel ezáltal együtt kell élni. Mindegyik bili libegős sz*r szinte kivétel nélkül. Cégnél HP-k vannak ilyen olcsóbbak azt hiszem 250 vagy mi a típus... hát attól mert HP ugyanolyan libegős műanyag, ahogy gépel az ember lebeg az egész, lassú is szvsz.
    Topic összefoglalóban is az Acer Aspire 5 benne van az "ajánlott" (hívjuk így) részben az olcsó kategóriában, ezért gondoltam rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák