Új hozzászólás Aktív témák

  • sharp4

    őstag

    Sziasztok!

    Laptop vásárlás előtt állok, 98%-ban munkára lenne használva.
    1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hónapon belül.
    2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) Max. 350-400.000 Ft
    3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Autocad, C+I, szövegszerkesztés, böngészés
    4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Játékr nem lenne használva.
    5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Mind1
    6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Igen, olykor hordozva is lesz.
    7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows 11
    8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? Felhőből dolgozom, azonban min. 256Gb SSD kellene, 32 Gb RAM.
    9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Jó lenne, ha két monitor ráköthető lenne, viszont ha ez kizáró ok lenne, el tudok tőle tekinteni. Numerikus billentyűzet is jó lenne, de ettől is el tudok tekinteni, mivel irodában külön billentyűzet van a használatra.
    10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Új és használt (tökéletes állapotú is megfelelő).

    Dell Percision 5530 típusú gép mennyire megfelelő? Elég lehet egy 4-5 évre még, vagy érdemesebb újabb felé venni az irányt?

    Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

Új hozzászólás Aktív témák