Új hozzászólás Aktív témák

  • szobipeti199

    tag

    válasz fateless #173513 üzenetére

    Első körben szépen kitöltöttem a kérdéssort meg szépen beszéltem, mégis lekezelő választ kaptam bizonyos "úriembertől". A második körben megint rápróbáltam a dologra, természetesen megint megjött ugyan az az okos okoskodni, amiután már én is lesüllyedtem a szintjére és hasonló stílusban válaszoltam. Azt a részt olvashattad már te is. Abból érdekes módon egyből kirobbant a vita.
    Nem erőltetek semmilyen megjegyzéseket, de az igazság az igazság marad, és mindenkinek joga van hozzá, még ha itt diktatórikus módszereket is alkalmaznak.
    Egyébként másik fórumban már megkaptam a választ (igen, ott segítőkészek), és jó pár embertől innen is kaptam priviben segítséget (amit ezúton is köszönök szépen!), teszem hozzá ugyan ezzel a véleménnyel megtámogatva, mint amit én le mertem ide írni.

    Pyttawrx: érdekes ez a kettős mérce, hogy én kötekedek, miközben ha figyelmesen visszaolvasnál látnád, hogy nem én kezdtem el személyeskedni, illetve letrollozni a másikat, de hát ilyen ez ha mindenki egyenlő, csak van aki egyenlőbb. :R

Új hozzászólás Aktív témák