Új hozzászólás Aktív témák

  • scream

    veterán

    Hali!

    Mostani P14s Gen2a helyére keresnék munkára (programozáshoz) jó teljesítménnyel bíró, halk hűtéssel rendelkező (build alatt nem baj, ha felpörög a venti, de idle ne süvítsen, a halksága az egyik fő választási szempontom lenne), dGPU nélküli, matt vagy legalább ne teljesen tükrös kijelzős, jó akkuidővel és numpaddal rendelkező 15.6"-os (16:10 előny) megbízható, bővíthető (SSD, RAM), 4G/5G képes (itt elég, ha van előkészítés) strapabíró gépet keresnék. ISO layout (nagy enter, í helye bal shift mellett) fontos billentyűzet tekintetében.

    P53 tetszene, viszont ott a dVGA hűtése + fogyasztása miatt elbizonytalanodtam (mivel egyrészt fontos a gép halksága, másrészt nincsen szükségem a dedikált videókártyára, így az csak az akkuidőből vesz/venne el).

    Szerintetek merre induljak? Kezdésnek használtan nézelődnék, de még hivatalos forgalmazóhoz/gyártóhoz garanciális terméket keresnék, kezdésnek ~400e + ÁFA áron.

    Lenvo-hoz nem ragaszkodom (főleg az újabb szériák nem túl acélos minősége nyomán), de eddig alapvetően elégedett voltam a ThinkPad-jeimmel (T500, W500, T430, T460, P14s Gen2a). HP Zbook G6-tal is volt tapasztalatom, de nagyon nem szerettem, mindig volt valami nyűgje.

    Szerintetek mi lehetne jó választás? :F

Új hozzászólás Aktív témák