Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.zs.

    addikt

    válasz HUNShon #179260 üzenetére

    Szia,
    abban semmi rendkívüli nincs, hogy egy adott termék kizárólag egyetlen boltban kapható, ugyanez a helyzet ezzel a tipussal is, nincs sehol máshol, csak itt. Nem rendelt belőle más. Na bumm.

    Én nagyon sok laptopot rendeltem az elmúlt években (család, barátok, rokonok, munkatársak), volt közte MySoft, Notebook.hu, eMag, Digiprime, nekem egyikkel sem volt különösebb bajom, igazán elmondhatnád mire kell figyelnem, mi az a sajátos áfa-politika, meg mitől megbízhatatlan valamelyik.
    Az én olvasatomban a MySoft a leg"zsiványabb", ők azzal olcsósítanak, hogy a gyári 512-1TB SSD-t kiveszik, és 120-250 GB-tal hirdetnek olyan gépeket, amikben sosem volt olyasmi. Ugyanakkor meg ők az egyetlenek, akik bővítéskor lefényképezik a gépeket, és utána azt felrakják a termékfotókhoz, egyedül náluk (az ő oldalukon) lehet megnézni a tényleges magyar billentyűzetes verziót. Mindenki más az angol promo-fotókat teszi közzé.

    A digiprime egyszer külön kérésemre csinálta azt, hogy 512 SSD helyett 256 +1TB HDD-vel kértem egy Acer Nitro-t. Normál árában megkaptam.

    Inkább a kapkodásuk miatt kell figyelned, az év azon szakaszában vagyunk, amikor futószalagon megy a bővítés. Egyszer egy akku csatlakozót felejtettek el visszarakni, egyszer pedig az egyik hátlapcsavart. Megvolt, kiesve a csomagolásban. :K

    A Te linkjeidben viszont mindkét gép bővítésmentes eredeti csomag, bontatlan dobozt kell kapnod.

    ...itt kérem mindenki!

Új hozzászólás Aktív témák