Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNShon

    csendes újonc

    válasz cs.zs. #179512 üzenetére

    Koszi, en is kb ezekre "jottem ra" a model name kapcsan, nagyon bosszanto, hogy nem talalni egy korrekt leirast, hogy melyik szam, betu mit takar...
    A H-ra beneveznek a GPU miatt, a benchmarkok alapjan eleg jelentosnek tunik az ugras a 3060 6GB javara a 3050Ti 4GB-hoz kepest is, igy az meg sokaig eleg lehet barmilyen jatekra, maximum nem max grafikaval.
    A 144Hz szerintem nekem boven eleg, nem hinnem, hogy feltunne a kulonbseg a 165Hz-hez kepest (a regi pavilion dv6om tuti kevesebb is volt, es nem zavart)
    Gondolom azert talaltak ki a 7genbe a 45%NTSC-t alapnak, hogy akinek nem fontos, az kozel a 6gen aran hozzajuthat egy ujabb felepitesu vashoz.
    A 8-as gen ahogy nezem mar valoban inkabb 600 folott van..
    Amit en keresnek, az 7-es, H-val, de jo kijelzovel de az 560eHUF-nal indulgat, igy ha 500 alatt akarom tartani, es Legiont szeretnek, akkor az egyikrol le kell mondani az erosebb gpu/uj vas/jo kijelzo triobol (eros processzor mellett)

    Miota egyszer kezben volt a 7es, ami erzesre nekem mar business classnak hat, azota a boltokba kitett 6-ost a muanyag hazzal valahogy nem erzem igazan jonak (pedig egyebkent pl a Victushoz kepest meg az is masszivabbnak tunt) szoval a 7 marad.

    A kerdes akkor, hogy a jobb kijelzo, vagy a jobb GPU legyen, es en szerintem a jobb GPU-ra szavazok, ugyhogy H-s lesz, 45%NTSC-vel.
    Most neztem csak meg, hogy amit kolcson hasznalok HP pavilion x360, annak is 61%sRGB a kijelzoje, ami kb 45%NTSC, es egyszer se ereztem, hogy nem eleg szines (igy plane, hogy nem volt melle teve egy jobb kepernyo)

    Vegulis megint szubjektiv a dontes, a legtobben erosebb specifikaciora szavaznanak, a barataim is, de szerintem ez a vas ki fogja szolgalni az en igenybevetelemet megint vagy 8 evig, mert akkora gamer nem vagyok, a szemem se lesz mar jobb 😅. Viszont fontosabb volt, hogy irodaba is bevihessem, es jo erzes legyen kezbe venni.
    Ha meg nem gondolom magam ujra( :DD ), akkor hetfon meg is rendelem a legion 15IAH7H-t :R

    Koszi a segitseget es a sok infot mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák