Új hozzászólás Aktív témák

  • akela91

    addikt

    Sziasztok, kéne egy kis segítség rokonságban. (Netbookos topicból küldtek)
    "Igaziból anyának lenne karácsonyi ajándék...
    Kicsit szeretnénk, könnyűt, de azért használhatót. Az enyém 12.1"-es monitorú, az még pont kényelmes, lehet látni, elférnek a billentyűk is, szóval ha ilyen lenne, az jó lenne. Kisebbet ne, mert anya nem fogja sem látni és a billentyűket sem találja... Nagyobbat sem nagyon szeretnék, mert azt meg már nehezen tudja hozni-vinni.
    Csak levelezés, internet (email, youtube, stb word, excel...irodai munka, de semmi extra program nem menne rajta. Ezen nem lesz könyvelőprogram meg ilyesmi, csak ha megbeszélésekre megy, akkor tudjon rajta dokumentumokat olvasni, fényképeket nézni/tárolni. Meg ő vagy apa esténként netezni...
    Legyen benne CD-olvasó (ez mindenképpen), jó lenne, ha tudna írni is, beépített kamera, mikrofon (nem tudom, lehet h ez ma már alap...)
    A színe nem annyira lényeges, anyának valami visszafogott, egyszerű (szürke, fekete, fehér, semmi extra igény).
    Nem nagyon jut eszembe más, milyen igény lehet még.
    Keret: igaziból fogalmam sincs, mennyiért lehet most ilyesmi gépeket venni. Az enyém anno 150.000 ft körül volt, lehet annyi kb, sokkal azért ne több, de persze a lényeg, hogy jó legyen "

    Jómagam hozzáfűzném, hogy ekkora keretbe szerintem beleférne egy 128GB-os SSD is HDD helyett. (VAGY valami hibrid megoldás,csak asztali témában vagyok otthon, nem tudom milyen lehetőségek vannak itt)
    Illetve, legyen minél több garancia rá. Ahogy nézem 13.3" -asok vannak csak ezen igényekre. Várom a konkrét típusokat amiket javasoltok. EZ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák