Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz tylerddd #20658 üzenetére

    Na akkor csak beleszólok már én is.

    Az, hogy egy olyan gépen van Thinkpad név, aminek köze nincs az eredeti brandhez, az igenis fos. Eláruljam miért? Azért, mert ez alapján fogják megítélni a rendes TP-ket is. Fos a kijelző? Szar a billzet? Pocsék a pöcökegér? gagyi a műanyag? Recseg a touchpad? Nincs rajta x és y port? Melegszik? És utána nyomja a nagy málé szájával, hogy miért kerül annyiba ez a sok szar, hogy lehet ilyet adni 500k-ért. Az már mindegy, hogy ő vett egy merevítés és úgy általában mindenféle TP tulajdonságot nélkülöző "klónt" ő terjeszti a f@szságait. No, ezért nem kéne mindenre Elitebook meg Thinkpad logót ragasztani. Bizony, a HP is elkezdte a konzumer vonalat, ahogy néztem a híreket.

    A specifikációiddal kitörölheted, a Dell ad neked +2 év garit, ami egyre inkább jót tesz, hidd el. Azt meg, hogy miért érzi egy sok laptopot látott ember jobbnak egyiket a másiknál meg nehéz leírni. Ha nagyon akarod akkor lemérjük a 2 noti közötti torziós merevséget és kapsz egy számot. Vagy elküldjük laborba, ahol megnézik mennyi idő után fényesednek az anyagok.

    Most vagy elhiszed itt cirka 4-5 embernek, amit mondd, viszonylag nagyobb mennyiségű wall of text után, vagy veszed azt a gépet, amiben szép számok vannak, meg csilivli, jól csengő logó.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák