Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz pergabb #21282 üzenetére

    Már megint az általánosítás. Egyrészt az asus gyártó, másrészt kismillió notebookot ad ki mint a legtöbb gyártó. Belépő szegmensben soha nem alkotott maradandót. Nem mondom hogy az adott samu olyan szuper jó, de jobb mint az adott asus. Ha biztosabbra akarsz menni akkor jobban pénztárcába kell nyúlni. De még 300k-s gépnél se fogja neked garantálni, hogy 1 hónapon belül nem lesz baja. Itt jön képbe a szervizháttér, ami mondjuk se samunál se asusnál nem az igazi.

    szerk: Tikakukac: Ez az egyik része. Másik része hogy sajnos sanyo/sony akkukon ez sem sokat segít. Használat nélkül is simán megdöglenek. És ez van a gépek 90%-ában. HP-ról csak annyit, anno tele volt a fórum hogy már kibontáskor 90-95% volt az akkuk kapacitása. Már sajnos panasonic se olyan mint 6-7 éve, de még mindig a legjobb.
    Meg ugye TP-nél ott van a lötyögő' akku. amit valaki TP topikban nagyon okosan kifundált, hogy valszeg nem gyártási hiba ez már ezer éve IBM/lenovonál. Hanem az így keletkezett kicsiny légrés hivatott egy hőküszöböt tenni a gép és akku közé, ami nagyon jól működik és nagy piros a mérnököknek:) De ez már megint egy másik történet.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák